Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-29@00:36:08 GMT

ماجرای «داماد‌گیت» دانشگاه آزاد به کجا رسید؟

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۶۷۹۹۴

داستان مصطفی ملکی، حضورش به طور همزمان در هیئت علمی دانشگاه پیام‌نور، آزاد تهران مرکز و رئیس واحد آکسفورد دانشگاه آزاد برگ دیگری از تخلفات حضور وابستگان مسئولان در منصب‌های مختلف را رو کرد.

به گزارش دانشجو، داستان مصطفی ملکی، داماد یکی از مقامات بلندپایه و حضورش به طورهمزمان در هیات علمی دانشگاه پیام نور، دانشگاه آزاد تهران مرکز و رئیس واحد آکسفورد دانشگاه آزاد برگ دیگری از تخلفات حضور وابستگان مسئولین در منصب های مختلف را رو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس مدارک موجود، مصطفی ملکی با مدرک دکتری روابط بین الملل عضو هیات علمی تمام‌وقت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی است.

وی همچنین با حکم حمید میرزاده ریاست واحد آکسفورد دانشگاه آزاد را نیر عهده‌دار شده بود. البته تمامی تغییرات بوجود آمده در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد هم تاکنون نتوانسته وی را از میز ریاست واحد آکسفورد جدا کند.

لیست خدمات همزمان آقای داماد به ملت ایران! به همین دو مورد ختم نمی‌شود. به این لیست عضویت هیات علمی دانشگاه پیام‌نور را هم اضافه کنید.

ملکی در حالی به صورت همزمان عضو هیات علمی دو دانشگاه مختلف است که بر اساس قانون جذب اعضای هیات علمی این کار خلاف قانون محسوب می‌شود. این اتفاق درحالی رقم خورده که رضا عامری سرپرست وقت مرکز نظارت و ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دی ماه ۹۱ در گفتگو با رسانه‌ها تاکید کرده بود که «طبق قانون اعضای هیات علمی رسمی و یا پیمانی دانشگاه‌های دولتی نمی‌توانند در جای دیگری عضو رسمی باشند»

طوطیان: فعالیت تمام‌وقت یک استاد در دانشگاه آزاد و سراسری به طور همزمان ممکن نیست

تخلف عجیب داماد یکی از مقامات دولتی!

شریعتی نیاسر: هیات‌علمی بودن در دو دانشگاه به صورت همزمان، تخلف است.

عامری همچنین از برخورد قانونی با این اساتید خبر داده بود. امری که به نظر می‌رسد داماد آقای وزیر کشور از آن مستثنی بوده!.

بر اساس پیگیری هایی که در هفته گذشته از سوی مسئولین دانشگاه آزاد داشتیم این صورت مسئله همچنان مبهم است؛ البته مدیران دانشگاه آزاد به اخراج وی را از این دانشگاه تایید کردند؛ اما آیا برخوردی با این فرد متخلف صورت گرفته است یا خیر، پاسخی در این خصوص دریافت نکردیم.

محمد مهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد در این خصوص گفت: در جریان این موضوع هستم و آن را پیگیری و به نتیجه خواهم رساند، اما در تماس هایی مکرری که با وی داشتیم حاضر به اظهار نظر در این خصوص نشد.

پس از اینکه رئیس دانشگاه آزاد در خصوص وضعیت مصطفی ملکی اظهار نظری نداشت با معاونت آموزشی دانشگاه آزاد تهران مرکز نیز تماسی داشتیم که دکتر سپهری گفت: در این خصوص نمی توانم اظهار نظر کنم و اطلاعاتی بدهم

وی در پاسخ به اینکه آیا این فرد هنوز به عنوان هیات علمی دانشگاه آزاد تهران مرکز در این دانشگاه حضور دارد، گفت: من از این موضوع اطلاعی ندارم.

حال باید دید مسئولین دانشگاه آزاد و پیام نور با این فرد متخلف که کمترین جزای آن اخراج و بازگرداندن تمامی حقوق‌های دریافتی به صندوق بیت المال است چگونه برخورد می‌کنند؟

منبع: تابناک

کلیدواژه: تخلف دانشگاه آزاد پیام نور هیات علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۷۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی موزه هنرهای معاصر تهران، در ابتدای نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» که ۸ اردیبهشت در سالن سینمای موزه هنرهای معاصر تهران برگزار شد، امیر دستمردی دبیر جلسه ضمن خوشامدگویی به استادان، هنرمندان و سخنرانان، توضیحاتی درباره موضوع جلسه، رابطه اقلیم، طبیعت و بیان هنری ارایه داد و بر اهمیت این موضوع در خلق آثار هنری تاکید کرد.

در ادامه این نشست، شهریار زرشناس عضو هیات‌علمی دانشگاه سوره به‌عنوان اولین سخنران به موضوع تطور مفهوم فلسفی طبیعت و نسبت آن با تغییر مفهوم زیبایی در عوالم تاریخی غرب پرداخت.

همچنین زرشناس به مقایسه و بررسی معنا و مفهوم طبیعت و زیبایی در عوالم باستان، قرون وسطی و دوران مدرن پرداخت و تلاش کرد مقایسه‌ای فلسفی بین عوالم مختلف در نسبت با مفهوم طبیعت داشته باشد.

مسیحا ربیعی عضو هیات‌علمی دانشگاه تهران، دومین سخنران این نشست، صحبت‌های خود را با موضوع نقد جغرافیایی هنر آغاز و به اهمیت جغرافیا و فضا در قرن حاضر تاکید کرد و با مرور نقاشی‌هایی از بروگل، مانه، ترنر، سهراب سپهری و ابوالقاسم سعیدی به بسط نظریات خود در این حوزه پرداخت.

کیوریتور نمایشگاه «بر فراز دشت» در مورد موقعیت جغرافیایی به‌عنوان یک حالت ذهنی نه صرفا یک مکان فیزیکی در این آثار صحبت کرد و بر اهمیت نقشه جغرافیایی ذهن هنرمند مقدم بر نقشه اصلی و واقعی تاکید کرد.

سومین سخنران این نشست سمیه رمضان‌ماهی عضو هیات‌علمی دانشگاه سوره درباره انطباق‌پذیری فرهنگی با طبیعت‌گرایی شاعرانه و خیال‌انگیز در هنر مدرن ایران صحبت‌های خود را آغاز کرد و در ادامه مروری بر آثار به‌نمایش‌درآمده در نمایشگاه «بر فراز دشت» داشت و به‌صورت موردی چند اثر را شرح دادند.

در پایان نشست، جلسه پرسش و پاسخ با حضور هنرمندان و استادان برگزار شد.

کد خبر 6091231

دیگر خبرها

  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی
  • وزیر علوم : موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • وزیر علوم: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • دانشگاه جای رفتارهای وحشیانه با دانشجویان و اعضای هیات علمی نیست
  • جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • حمایت اساتید دانشگاه در آمریکا از دانشجویان حامی فلسطین
  • دولت برنامه‌ریزی مناسبی برای حمایت از نخبگان دارد