Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس زارعی هنزکی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: راه‌اندازی مرکز رشد صادرات از نظر مفهومی و استاندارد کردن آن و مفاهیم و آیین‌نامه‌دار کردن آن به صورت پروژه پایلوت یکی از برنامه‌های ویژه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در امسال است تا در آینده بتوانیم این پروژه را به پارک‌های دیگر اعلام کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در مرکز رشد صادرات، ما کمک خواهیم کرد که محصولات موجود شرکت‌های فناور بتوانند بازار پیدا کنند. محصولات موجودی که توسط شرکت‌های فناور تهیه شده‌اند، برای معرفی به بازارهای هدف باید بتوانند تغییرات لازم را ایجاد کنند و محصولاتی که امروز در حال تکوین و ایجاد هستند با توجه به بازار هدف محصول نوآوری شود، همه اینها در مرکز رشد صادرات صورت می‌گیرد.

زارعی هنزکی افزود: برای اینکه یک مرکز رشد بتواند به عنوان یک پروژه پایلوت و نمونه شروع شود، نیاز به ایده و استارت‌آپ دارد. برای راه‌اندازی این مرکز، با مناطق آزاد که دروازه صادرات ما هستند به ویژه منطقه آزاد انزلی یک تفاهم‌نامه منعقد کرده‌ایم.

وی بیان کرد: در کنار آن یک رویداد با نام اکسپورت تکنولوژی به کمک منطقه آزاد انزلی و دبیرکل مناطق آزاد برای بررسی چالش‌های مناطق آزاد برای صادرات و چالش‌های صادرات محصولات فناور برگزار شده است. در این رویداد این چالش‌ها از قبل تعیین شدند و استارت‌آپ‌هایی که در واقع امکان به بازار رسیدن را دارند در این رویداد انتخاب شده و سعی بر رشد آنها کرده‌ایم.

زارعی هنزکی با بیان اینکه مرکز رشد صادرات در دانشگاه تهران راه‌اندازی می‌شود، افزود: تمام ایران باید مرکز فعالیت صادراتی فعالیت‌های فناورانه باشد، برای یافتن جایگزین برای اقتصاد مبتنی بر نفت، باید برای به ظهور رساندن این باور برنامه داشته باشیم.

وی یادآور شد: در دنیا چنین قاعده‌ای به عنوان مرکز رشد صادرات وجود ندارد چرا که آنها اساساً از روز اول برای داشتن صادرات، طراحی می‌کنند و بازار داخلی برای آنها مفهومی ندارد و کمترین مشتری آنها داخلی است، در کشوری مثل تایوان هیچ‌کس طراحی نمی‌کند برای اینکه در تایوان بفروشد، از روز اول می‌داند که بازار هدف کجاست و به همین دلیل نیز این امر نهادینه شده است.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران افزود: با راه‌اندازی این مرکز رشد یک فضای انتقال داریم که امیدواریم موفق عمل کند. در این مرکز رشد صادراتی ما نیاز به یک سری کمک‌ها به محققان و فناوران داریم، دولت باید کمک کند که این شرکت‌ها با فعالیت‌های فناورانه محصولات خود را صادر کنند و دلار وارد کشور شود، این امر می‌تواند توسط این مرکز صادراتی محقق شود.

وی ادامه داد: یک استارت‌آپ و هسته فناور برای تبدیل شدن به یک شرکت، باید مراحلی را از نظر برنامه‌ریزی بگذراند، ما فکر می‌کنیم با توجه به هسته‌های فناوری موجود تا پایان امسال شرکت‌هایی را داشته باشیم که ثبت می‌شوند و آماده‌اند که محصول خود را برای بازارهای خارج از کشور تجاری‌سازی کنند. البته بازارهای خارج از کشور حتماً مرکز اروپا نیست، اگر ما بتوانیم در سی آی اس، کشورهای شمالی و کشورهای اطرافمان بازار پیدا کنیم، بسیار رشد کرده‌ایم.

زارعی هنزکی گفت: در این مرکز حتی شرکت‌هایی که محصول دارند اما برای حضور در بازار بین‌المللی نیاز به یک سری تغییر در محصول خود و اخذ استاندارد دارند، می‌توانند حضور داشته باشند و با اخذ کمک، محصول خود را آماده صادرات کنند. در این مرکز در نظر داریم گرنت‌های فناوری در اختیار فناورانه و نیز مشاوره‌های مالیاتی، بیمه، حقوقی و استاندارد در اختیار شرکت‌ها قرار دهیم. ما با راه‌اندازی این مرکز در واقع یک دپارتمان خاص برای توانمندسازی استارت‌آپ‌ها، هسته‌ها و شرکت‌ها داریم که این خدمات توانمندسازی از وکلا تا کارگزاران مختلف را شامل می‌شود.

وی افزود: در این مرکز در بحث مسائل فنی نیز ما به منتورها و راهبرهای فنی دانشگاه تهران متصل هستیم، بیش از دو هزار استاد دانشگاه متخصص در کشور در دانشگاه تهران فعال هستند که همه منتورهای فنی برای این مرکز به حساب می‌آیند و ما این امکانات را در اختیار خواهیم گذاشت.

وی بیان کرد: برای حضور شرکت‌ها در این مرکز رشد صادرات به احتمال زیاد در نیمه دوم سال فراخوانی داده خواهد شد، در نیمه دوم سال به دلیل اینکه شعبه‌های مختلف داریم فراخوان‌های خاص آن بخش ارائه خواهد شد. مثلاً در شعبه چوکا فناوری‌هایی که مربوط به جنگلداری، منابع و کاغذ است، در پردیس ابوریحان در مباحث مربوط به باغبانی و در پردیس فنی نیز به نحو دیگری فراخوان داده می‌شود.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۲۱۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پتانسیل بازار آفریقا برای خودروهای اقتصادی سایپا

به گزارش «تابناک» به نقل از سایپانیوز، جواد توسلی‌مهر، در حاشیه مراسم افتتاحیه ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در خصوص اصلی‌ترین تاثیر برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران بر توسعه روابط تجاری کشور،‌اظهارداشت: یکی از محاسن این رویدادها این است که بازارهای صادراتی بیشتر شناخته می‌شوند؛ همچنین بازارهای هدف از محصولات ما اطلاعات بیشتری به دست می‌آوردند و تعامل خوبی می‌تواند برای صادرات محصولات ایجاد کند.

گروه خودروسازی سایپا در این نمایشگاه مهم و استراتژیک،‌ ‌تازه‌ترین دستاوردهای خود در زمینه تولید خودروهای سبک و تجاری،‌ موتورهای تولید داخل،‌ قطعات مصرفی خودروها و آخرین یافته‌های تحقیقاتی و صنعتی خود را عرضه کرده است.

در این نمایشگاه نمونه هایی از خودروهای شاهین پلاس اتوماتیک، سهند، وانت نیسان اکستند چپ فرمان، وانت نیسان راست فرمان، پادرا پلاس کمپرسی و نیسان لانگ به نمایش در آمده است. از گروه خودروسازی سایپا، شرکت سایپا(خودروساز) به همراه هفت شرکت تحت پوشش خود، پارس خودرو(خودروساز)، زامیاد(خودروساز)،‌ سایپا یدک(تامين کننده قطعات يدكی و ارائه خدمات پس از فروش)، ‌مالیبل سایپا(توليدکننده قطعات ريخته‌‌گری و انواع مصنوعات فلزی)،‌ فنرسازی زر سایپا (توليدکننده انواع فنر، میل موجگیر و تورشن بار) و رادیاتور ایران (از بزرگترین تولیدکنندگان رادیاتور خودرو و مبدل‏‌های حرارتی در خاورمیانه)، دستاوردهای خود در زمینه‌های مختلف را در معرض دید عموم قرار دادند.

گفتنی است،‌ ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران؛‌ از روز گذشته کار خود را آغاز کرد و در این نمایشگاه بیش از ۲ هزار بازرگان، سرمایه‌گذار و تاجر خارجی از  ۸۵ کشور جهان حضور دارند. نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳، مورد استقبال گسترده و منحصر به فرد تولیدکنندگان،‌تجار و بازرگانان خارجی قرار گرفته است. نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران تا 12 اردیبهشت ماه برپا است و بازدید برای عموم مردم،‌ تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی از ساعت 9 تا 16 فراهم است.

نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی، در ۱۷ سالن نمایشگاهی در متراژ ۵۰ هزار متر با حضور ۸۰۰ شرکت ایرانی در حالی آغاز به کار خواهد کرد که پیش‌بینی می‌شود در آن سه هزار و ۵۰۰ جلسه بی تو بی با حضور ۵۰ هیات عالی رتبه برگزار شود. در این نمایشگاه امکاناتی از جمله هماهنگی جلسات اختصاصی بی تو بی (B2B) بین بازدیدکننـدگان خارجـی و شرکت‌های ایرانــی،گردهمایی‌های صنعت محور با بازدیدکنندگان خارجی، تورهای تخصصی داخل نمایشگاه برای بازدیدکنندگان خارجی، برگزاری وبینارهای آشنایی با توانمندی‌های صنعتی ایران، برگــزاری وبینارهــای تخصصی، معرفی دسته محصولات منتخب ایـران، انتشار گزارش‌های تخصصی بازار محصولات منتخب صنایع خودرو، صنایع غذایی، انتشار گزارش‌های تخصصی، معرفی محصولات منتخب صنایـع پزشکی، ارائه خدمات مشاوره در طول برگزاری نمایشگاه، دسترسی به نرم افزار اختصاصی، دسترسی به مترجم و سایر موارد ارائه می‌شود.

دیگر خبرها

  • پتانسیل بازار آفریقا برای خودروهای اقتصادی سایپا
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • چهارمحال و بختیاری ۳۰ محصول صادرات‌محور دارد
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور